Ofte stilte spørsmål

Hva koster frakten?

Frakten koster kr 39. Alle ordre over kr 390 leveres gratis! Vi sender til Norge og resten av verden. 

Hvordan vil COVID-19 påvirke min bestilling?

Grunnet spredning av COVID-19 på verdensbasis kan det forekomme forsinkelser i leveringstiden for din ordre. Vi beklager ubeleiligheten dette medfører, og setter pris på din forståelse og tålmodighet i disse unntakstider.

Jeg har en rabattkode, hvordan bruker jeg den?

Etter du har trykket "Gå til kassen" dukker det opp et felt i høyre kolonne på siden hvor det står "Rabattkode". Her skriver du inn koden din. Så sant koden din fremdeles er aktiv vil du se at beløpet endrer seg. 

Når får jeg varene mine?

Levering tar vanligvis mellom 7-20 virkedager. Alle ordre kan spores, slik at du alltid har oversikt over hvor pakken din er!

Sendes pakken min med sporing?

 Ja, alle pakker sendes med sporingsnummer.

Jeg ønsker å gjøre endringer i bestillingen min, hva gjør jeg?

Du har 24 timer på deg til å endre din bestilling etter et kjøp. Kontakt oss på kontakt@dittogderes.com så fort som mulig, og vi hjelper deg å endre bestillingen før varen sendes. Dersom pakken din allerede er pakket kan vi dessverre ikke avbryte eller endre bestillingen og vanlige regler rundt retur, bytte, og angrerett gjelder.

Når får jeg ordrebekreftelsen min?

Like etter at betalingen er fullført sender vi deg en ordrebekreftelse. Dersom du ikke har fått denne (husk å sjekk spam filter), ta kontakt med oss. Dersom du har lagt inn en feil epostadresse er det viktig at vi får endret den slik at du får sporingsnummer og meldinger fra Posten om når pakken din er klar for henting. Vi sender deg selvfølgelig også en ny ordrebekreftelse! 

Hvilke betalingsmetoder tilbyr dere?

Vi tilbyr kortbetaling gjennom Stripe og PayPal. 

Har dere en fysisk butikk?

Dessverre - vi driver kun nettbutikk.